Het mondkapje op chic voor koningin Mathilde.

Handig om een goed bevriende couturier te hebben: die maakt met het grootste gemak even een matching mondkapje voor bij je royal look. Koningin Mathilde is al twee keer met een coordinated kapje gespot.

Dat beide outfits waar een kapje bij werd meegeleverd van Natan kwamen, is vast geen toeval: het Belgische modehuis was er al vroeg bij en begon aan het begin van de coronacrisis al met het naaien van mondkapjes voor Belgische ziekenhuizen.

Article continues after the ad

De rode versie droeg ze op 28 mei tijdens een gesprek met vrouwelijke ondernemers in de sierteelt, de blauwe deze dinsdag toen ze naar Brugge afreisde voor de tentoonstelling ‘Van Eyck in Bruges’.

Tussen die twee looks in werd de koningin óók gewoon met een simpel mondkapje van de drogist gespot, maar de look van die dag was dan ook niet van Natan, maar van Giorgio Armani. Een oudje bovendien. Het houdt ergens op, met de mondkapjesmodeparade.

Beeld: Brunopress/PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in