Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Matchy-matchy in rood? Koningin Letizia is er dol op!

Alles in dezelfde kleur maakt meteen een statement. Fashionista's en stylisten wenden meestal hoofdschuddend hun blik af als ze iemand zien die alles in één kleur draagt. Zij breken een look liever op in diverse elementen. Royals daarentegen, zijn er dol op. Het oogt goed op foto's, maakt een kal...

Matchy-matchy in rood? Koningin Letizia is er dol op!

Alles in dezelfde kleur maakt meteen een statement.

Fashionista's en stylisten wenden meestal hoofdschuddend hun blik af als ze iemand zien die alles in één kleur draagt. Zij breken een look liever op in diverse elementen.

Royals daarentegen, zijn er dol op. Het oogt goed op foto's, maakt een kalme indruk en valt lekker op, zodat niemand eraan twijfelt wie de eregast is.

Koningin Letizia doet het even voor, in rood-roder-roodst. Jurk van Carolina Herrera, pumps en clutch Mara van Magrit, Aldao Joyeros oorbellen met een rode cabochon en haar geliefde Karen Hallam ring.  

Rode halterjurk van onbekend label met bijpassende rode pumps.

Felipe Varela midi-jurk en Lodi suède pumps, in haar oren indrukwekkende robijnen.

Pak van Roberto Toretta (A/W 2017 / 2018), clutch Maysa van Carolina Herrera en Aldao Joyeros oorbellen met een rode cabochon. Van de rode schoenen is het label niet bekend.

Rode jurk met schootje van Carolina Herrera.

 Carolina Herrera jurk met rits met de Essential Slingback Suede Pumps van hetzelfde label.

Rode look van Hugo Boss, label satijnen pumps onbekend.

En hier ook nog even met matchy-matchy lipstick. Het was in 2004, ze was nog maar net kroonprinses, dit zou ze nu niet meer zo snel doen. 

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in