De wijde pijp gaat nergens naartoe.

Het is al een tijd een trend, en eentje die maar niet lijkt te gaan liggen ook nog: broeken met extreem wijde pijpen. En dan niet uitlopend, maar redelijk recht naar beneden. Je moet er het figuur voor hebben, maar wat dat betreft zit kroonprinses Mary van Denemarken helemaal goed.

Article continues after the ad

Zij trok voor een bezoek aan een school in het Deense Roskilde dit exemplaar uit de royal garderobe. Dát is nog eens de broek aan hebben.

Sowieso stelde ze een heerlijk lookje samen, van de zwarte col tot de enkellaarsjes, de jas van Prada en de Cartier Love Bracelet die ook nooit meer uit het (royal) modebeeld zal verdwijnen.

Nog even op detailniveau...

Maar die pantalon met hoge taille van Céline, dat blijft toch wel de showstopper. Ze droeg 'm ook al eens in 2018 en 2019, en nu dus in 2020. Wat ons betreft mag hij vaker dan eens per jaar buitenspelen. Maar Mary heeft natuurlijk meer mode te showen.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in