Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Märtha Louise bij gala

De Noorse prinses Märtha Louise, die de laatste tijd volop in opspraak is, meldde zich deze week voor een gala in Marbella. En dat zag er glamourous uit. De zus van kroonprins Haakon toog samen met haar liefde, sjamaan Durek, naar het Starlite Gala in Málaga voor een avond tussen de sterren en fi...

Märtha Louise bij gala

De Noorse prinses Märtha Louise, die de laatste tijd volop in opspraak is, meldde zich deze week voor een gala in Marbella. En dat zag er glamourous uit.

De zus van kroonprins Haakon toog samen met haar liefde, sjamaan Durek, naar het Starlite Gala in Málaga voor een avond tussen de sterren en filantropen. Antonio Banderas praatte de avond aan elkaar, en poseerde zo te zien gewillig voor foto's.

Het gala zamelt geld in om in onderwijs en basisbehoeften te voorzien voor gezinnen die het niet breed hebben. "Er is altijd iets wat we kunnen doen om het leven van iemand anders iets beter te maken", schrijft Märtha Louise op Instagram bij een fotoverslag van de avond. "Wat een geweldige avond, samen met mijn mooie vriend."