Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Luxemburgse royals delen hun vakantiefoto's!

Babyprins Charles leert pootjebaden, te lief. De Nassau's van Luxemburg vieren altijd vakantie in Cabasson, waar ze een huis hebben in de buurt van Bormes-les-Mimosas. Zo ook dit jaar en de hele familie was uitgenodigd om samen één grote gevaccineerde en geteste bubbel te vormen. Groothertog Henr...

Luxemburgse royals delen hun vakantiefoto's!

Babyprins Charles leert pootjebaden, te lief.

De Nassau's van Luxemburg vieren altijd vakantie in Cabasson, waar ze een huis hebben in de buurt van Bormes-les-Mimosas.

Zo ook dit jaar en de hele familie was uitgenodigd om samen één grote gevaccineerde en geteste bubbel te vormen.

Groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa vieren al heel lang hun zomervakanties aan de Côte d'Azur, maar dan niet aan het mondaine deel - ze houden van rust.

Het komt niet heel vaak voor dat ze alle kleinkinderen bij elkaar hebben. Zoon Felix woont met zijn gezin in Zwitserland, zoon Louis woont in Parijs en zijn kinderen uit zijn eerste huwelijk deels in Londen en deels in Zwitserland. 

Als vakantieoptrekje mag de villa van de De Nassau's er zijn. Hij ligt vlak bij het fort van Brégançon, de officiële zomerresidentie van de Franse presidenten sinds 1968. Dat levert meestal een informeel bezoek op, vorig jaar kwamen president Macron en zijn vrouw Brigitte een avondje BBQ'en.

Maria Teresa als matriarch - ze heeft niet voor niets vijf kinderen gekregen om over te moederen "en ik hoop nog veel meer kleinkinderen te krijgen."

Prins Charles, het zoontje van prins Guillaume en prinses Stéphanie (en de beoogd troonopvolger) blijkt te groeien als kool...

...en maakte kennis met de golfjes van de Middellandse Zee. 

Prins Felix, prinses Claire en hun kinderen: de ándere prinses Amalia en prins Liam.

Ook prinsen Noah en Gabriel, de kinderen uit prins Louis' eerste huwelijk met Tessy Antony waren van de partij. En natuurlijk de royal verloofde: Scarlett-Lauren Sirgue - ze hoort er al helemaal bij.

Foto's (c) Maison du Grand-Duc / Marion Dessard

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in