Ze zijn vrijdag tien jaar getrouwd, en dat moet gevierd.

Tien jaar alweer: op 19 juni 2010 stapte kroonprinses Victoria van Zweden in het huwelijksbootje met Daniel Westling, de personal trainer waar ze als een blok voor viel en waar het volk best even aan moest wennen.

Inmiddels behoort Daniel tot een van de populairste royals van het land, en dat komt volgens velen grotendeels door de prachtige speech die hij (zonder spiekbriefje!) maakte voor zijn bruid op hun grote dag. 

Article continues after the ad

Als je daar nog niet warm voor loopt, dan toch zeker wel voor de foto's die het prachtige koppel maakte om hun jubileum te vieren. Een sprookje in de tuinen en het paviljoen van Slot Haga. Outfitdetail: de blauwe jurk is van H&M Conscious (je bent een Zweedse queen of niet), de droom in blush komt van Elie Saab en droeg Victoria de avond voor haar jawoord. Awwww.

We weten bijna niet waar we moeten kijken. Die jurken! Die losse lokken! Die innige blikken! Die ganzenkuikens die lekker meewerken! Die paleispracht! De glans is er na tien jaar duidelijk nog niet af, voor de Zweden.

Beeld: Kungahuset

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in