Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lief: tweeling Monaco zingt hun moeder toe

Familie Grimaldi druk met St. Devote. Zowel de grote als de Mini-Monaco's hebben uitgebreid St. Devote gevierd. Dat is de beschermheilige van Monaco en de Grimaldi's, dus prins Albert en prinses Charlene hadden een kerkmomentje en een wuifmomentje. Saint Devote, de beschermheilige van Monaco. St ...

Lief: tweeling Monaco zingt hun moeder toe

Familie Grimaldi druk met St. Devote.

Zowel de grote als de Mini-Monaco's hebben uitgebreid St. Devote gevierd. Dat is de beschermheilige van Monaco en de Grimaldi's, dus prins Albert en prinses Charlene hadden een kerkmomentje en een wuifmomentje.

Saint Devote, de beschermheilige van Monaco. St Devote, ook bekend als de Heilige Devota werd op een gruwelijke manier om het leven gebracht vanwege haar geloof. Na haar dood bracht een storm haar lichaam per boot – met een duif als loods – naar Les Gaumates in Monaco, waar rond het jaar 303 een kapel werd gebouwd. Volgens de legende bloeien bloemen voor hun tijd op haar heilige dag, 27 januari.

De tweeling was bij het wuifmoment vanuit het paleis, prins Jacques met coole shades en prinses Gabriella zo te zien met omkoopmateriaal: ze houdt hier een donut omhoog, toch?

Het avondprogramma verliep gisteren al volgens traditie: het blijft apart om ter ere van de plaatselijke beschermheilige een boot in de hens te steken, maar de Monegasken doen het ermee en de tweeling vindt het altijd opwindend. Charlene droeg hierbij een lange donkerblauwe jas van Louis Vuitton. 

Dit weekend waren de Grimaldi's ook overdag al druk met officiële zaken. Toen werden er lintjes uitgedeeld, onder andere aan Jean Todt, President of the International Automobile Federation, die Commander in de Orde van Saint-Charles werd. Charlene koos hiervoor een groen pak van Dior.