Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lief! Prinses Stéphanie stelt prinsje Charles voor

Babygeluk in Luxemburg, mondkapje incluis. Het babyboek van prins Charles van Luxemburg, voorbestemd om ooit staatshoofd te worden, zal een interessant tijdsbeeld geven. Op de eerste foto's van het jongetje in het openbaar staan de trotse ouders met een mondkapje, vanwege de coronaregels. Charles...

Lief! Prinses Stéphanie stelt prinsje Charles voor

Babygeluk in Luxemburg, mondkapje incluis.

Het babyboek van prins Charles van Luxemburg, voorbestemd om ooit staatshoofd te worden, zal een interessant tijdsbeeld geven. Op de eerste foto's van het jongetje in het openbaar staan de trotse ouders met een mondkapje, vanwege de coronaregels.

Charles is geboren op 10 mei 2020 en het eerste kind van kroonprins Guillaume en kroonprinses Stéphanie. Omdat het stel heel lang op hem heeft moeten wachten is de vreugde groot, niet alleen bij hen en de naaste families, maar ook in Luxemburg zelf. 

Prinses Stéphanie mocht vandaag naar huis (dat is het kasteel van Fischbach) waar ze zal bijkomen van de bevalling. Kraambezoek zal nog even raambezoek worden voor de dierbaren, tot de coronaregels verder worden versoepeld.

Later op de dag werden er ook nog wat privéfoto's vrijgeven...

... wát een snoes van een baby! 

Foto's © PPE Agency, Cour Grand-Ducale  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in