Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lief! Nieuwe foto's van babyprinsje Charles

Luxemburg heeft er een schattige mascotte bij. Prins Charles van Luxemburg, geboren op 10 mei 2020, is inmiddels zes weken oud. En dat vonden de trotse ouders, prins Guillaume en prinses Stéphanie van Luxemburg, een mooi moment om weer wat officiële foto's vrij te geven. Charles Jean Philippe Jos...

Lief! Nieuwe foto's van babyprinsje Charles

Luxemburg heeft er een schattige mascotte bij.

Prins Charles van Luxemburg, geboren op 10 mei 2020, is inmiddels zes weken oud. En dat vonden de trotse ouders, prins Guillaume en prinses Stéphanie van Luxemburg, een mooi moment om weer wat officiële foto's vrij te geven.

Charles Jean Philippe Joseph Marie Guillaume is tweede in lijn van de troonopvolging, iets waar hij zich nog zalig onbewust van is.

Stéphanie beviel met een keizersnee waarvan ze goed lijkt te herstellen...

...en Charles verwaardigde zich ook nog even om zijn oogjes open te doen.

Ook niet onbelangrijk: het eerste drie-generaties-portret, dat duidelijk moet maken dat de opvolging veilig is gesteld. 

Groothertog Henri stond er in 1981 ook zo bij, met kleine Guillaume in zijn handen. Links zijn vader Jean en in het midden zijn grootmoeder Charlotte: technisch gezien dus víer generaties.

Ook dit soort portretten gaat met zijn tijd mee, tegenwoordig mag de royal opa ook vol vertedering naar zijn vijfde kleinkind kijken.

Foto's (c) Cour Grand Ducale

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in