Zelf gespaard van hun zakgeld!

Koningin Letizia is niet zo van de sieraden, maar draagt vaak wel een opvallende gouden ring. Het was voor Spaanse royaltywatchers even zoeken naar de herkomst...

... maar uiteindelijk kwam men erachter dat de ontwerper Karen Hallam was, een Londense die al dertig jaar in Madrid woont en daar een winkel heeft.

Article continues after the ad

Inmiddels is ook duidelijk hoe Letizia aan de ring is gekomen: bevriende schrijver Carmen Duerto vertelde dat Letizia's dochters prinses Leonor (14) en prinses Sofia (12) de ring van 114 euro samen voor hun moeder hebben gekocht. "Van hun zakgeld, ze hadden ervoor gespaard. Ze krijgen 30 euro per week."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Karen Hallam Jewellery (@karen_hallam_jewellery) op

Bij Hallam loopt het sindsdien storm. "Het ontwerp is al vijftien jaar oud," zegt ze. "Maar het is een echte bestseller, dus hij blijft in de collectie. Hij is zeer comfortabel te dragen en wekt de illusie van langere vingers. Ik wist niet dat de koningin er eentje heeft, ik hoorde het van klanten. Het is een heel lief cadeau van haar dochters."

Foto's (c) PPE Agency, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in