Koningin Letizia van Spanje heeft geen moeite met een beetje sex appeal in haar looks. Deze week werd ze in Madrid voor de zoveelste keer gespot met thigh high-laarzen.

Reina Letizia bezit de laarzen in het rood (en draagt die véél), en shopte ze nu ook in het zwart. Gevolg: haar prachtige rok van Hugo Boss kreeg een extra sexy randje.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GAFE REAL! A #rainhaLetizia da #Espanha abriu hoje em Madri o Forum de Combate ao Câncer, com o objetivo de prevenir, motivar a sociedade, ampliar a conscientização e informar a sociedade sobre a doença. Linda de viver Letícia cometeu uma pequena gafe ao escolher #blusa de malha preta da #HugoBoss que (sob a luz dos flashs) deixou a mostra todo o #soutien nude que a rainha usava. Completou o look com nova #saia midi de #camurça #marrom da #Uterqüe e botas mosqueteiro pretas de salto altíssimo da #Magrit. Gostaram? 👍🏻 ou 👎🏻? 📸Getty (Confira outros posts e marque aqui quem você acha que vai gostar do nosso perfil!) Follow @ColunadoCampelloOficial #queenLetizia #reinaLetizia

Een bericht gedeeld door Francisco Campelo (@colunadocampellooficial) op

Dat haar top bovendien ook nog eens een beetje doorscheen (haar royal behaatje deed flink stof opwaaien in Spanje) maakte de look helemaal va-va-voom. Zeker voor royal-begrippen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De duchess verschijnt de laatste weken in de prachtigste mode: bij de BAFTA's schitterde ze in Giambattista Valli, deze week koos ze voor een design van Gucci.

Zoals we eerder deze maand al vaststelden zijn roze- en paarstinten helemaal de trend onder de royals dit voorjaar. En ja, daar wil Kate natuurlijk óók graag aan meedoen. En dat deed ze in overtreffende trap.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate looks GORGEOUS in @Gucci for the 100 Women in Finance Dinner tonight in London. 😍

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine) op

Voor een gala-avond in Londen trok ze een Gucci met allerlei rozetinten uit haar royal garderobekast. Ze maakte de look af met een frambooskleurige clutch van Prada, en zilveren glitterschoenen van Oscar de la Renta. En deed ons verlangen naar de lente. Well done, Kate!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in