Koningin Boss kiest voor een Máxima-approved budgetlookje.

Reina Letizia hult zich qua luxe merken vooral graag in Hugo Boss en Carolina Herrera, maar is ook dol op haar thuislandse high street-merk Massimo Dutti.

Voor een bezoek aan de première van een nieuwe flamencoshow in Madrid combineerde ze dit weekend haar twee grote liefdes. Ze droeg een top van Boss met een rok van Dutti die wij óók wel in onze kast willen hebben voor de zomermaanden.

Article continues after the ad

Gelukkig is dat een heel haalbaar doel, want de prachtige shiny asymmetrische maxirok met plooien kost momenteel slechts 69,95 euro in de webshop van het Spaanse label. Extra leuk: onze eigen koningin Máxima shopt daar óók graag.

Wil je Letizia's look helemaal nadoen dan hoef je niet veel dieper in de buidel te tasten. Zwart mouwloos topje erbij (dat hoeft echt geen Bossje te zijn) en de schoenen (van het label Macarena, vrolijkheid ten top) óók even shoppen. Die zijn met 79,99 euro ook niet bepaald alleen voor royals weggelegd.

Happy shopping!

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in