Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia's mooiste couture-momentjes

De koningin van Spanje heeft een schitterende smaak in galakleding. Letizia van Spanje wordt vandaag 47 jaar. Moeder van twee dochters, vijf jaar koningin en altijd om door een ringetje te halen zo fraai gekleed. Ter ere van haar verjaardag haar mooiste feestelijke looks.   Inkomend staatsbezoek ...

Letizia's mooiste couture-momentjes

De koningin van Spanje heeft een schitterende smaak in galakleding.

Letizia van Spanje wordt vandaag 47 jaar. Moeder van twee dochters, vijf jaar koningin en altijd om door een ringetje te halen zo fraai gekleed. Ter ere van haar verjaardag haar mooiste feestelijke looks.  

Inkomend staatsbezoek Chili, Letizia koos Carolina Herrera.

Uitgaand staatsbezoek Japan, 2017. Letizia draagt couture van Felipe Varela.

Uitgaand staatsbezoek Mexico, 2015, de cocktailjurk is van Felipe Varela. 

Uitgaand staatsbezoek Engeland, rode off-the-shoulder japon van Felipe Varela.

Inkomend staatsbezoek Colombia, een parelgrijze Felipe Varela. 

Uitgaand officieel bezoek Peru in 2010 van hier nog kroonprins Felipe en kroonprinses Letizia aan Lima.

Officieel bezoek van Engeland aan Spanje, de rode japon van Letizia is van Lorenzo Caprile. 

Londen, 2011, japon van Felipe Varela voor een galadiner ter gelegenheid van het huwelijk van prins William en zijn toenmalige verloofde Kate Middleton.

Inkomend staatsbezoek China: Letizia en Felipe met Chinese President Xi Jinping en zijn vrouw Peng Liyuan in het Koninklijk Paleis in Madrid. Letizia  droeg  een eenvoudige zwarte Felipe Varela om haar buitengewoon spannende tiara te kunnen laten shinen. Het was de eerste keer dat ze de Queen Maria Christina’s Cartier Loop Tiara  droeg. Peng verdient bonuspunten voor deze leuke monochrome jurk.

Inkomend staatsbezoek Portugal, Letizia in een parels bezaaide Ana Locking en de Queen Ena's Pearl and Diamond Tiara.

Felipe en Letizia met de Fleur de Lis Tiara bij het galadiner ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van Deense koningin Margrethe in Paleis  Christiansborg Palace in Kopenhagen, 2015.

Inkomend staatsbezoek Argentinië: Letizia en First Lady Juliana Awada, Madrid 2017. Letizia droeg een Felipe Varela en La Buena. de grootste tiara in haar collectie. 

Foto's © ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in