Wow, wat zag de koningin van Spanje er deze week weer spectaculair uit tijdens een diner op Mallorca. Vooral haar fantastisch glanzende lokken sprongen in het oog. En die willen wij natuurlijk ook!

Letizia staat altijd al te boek als een van de royals met de meest begeerlijke lokken. Maar tijdens een diner in het vakantiepaleis woensdagavond schitterde haar kapsel wel héél erg. Wat natuurlijk de vraag oproept: hoe kom je eraan?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Su Majestad la Reina Letizia (@sumajestadlareinaletizia) op

1. Appelazijn

Article continues after the ad

Voeg een eetlepel appelazijn toe aan je conditioner. Door de zuren sluiten de haarschubben zich en gaat je haar glanzen.

2. Doe de gloss

Het kan bij de kapper of thuis, maar een speciale gloss voor je haar geeft (de naam zegt het al) je haar extra veel glans. Leuk voor als je op de foto moet die avond (zal Letizia ook denken).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Queen Letizia of Spain (@hmthequeenofspain) op

3. Glansspray is je beste vriend

Een haarspray die glans geeft is de snelste manier om je haar een tandje bij te laten shinen. Wel oppassen rond je hoofdhuid, want bovenop je hoofd kan het haar er juist vet door ogen. Oh, en spray in de douche, want de vloer wordt er óók glad van (weten we uit ervaring).

4. Koud spoelen

Na het wassen en conditionen doe je er altijd verstandig aan je haar koud na te spoelen. Daar wordt het haar gladder van, waardoor het glanzender oogt.

5. Eet je omega's

Mooi haar van binnenuit krijg je door te zorgen dat je genoeg omega-3 en omega-6 binnenkrijgt. Zorg regelmatig voor vette vis, avocado, tofu en walnoten op je bord, of slik een visolie-pil, dat kan natuurlijk ook. Niet alleen goed voor gezonder haar, maar ook voor je huid.

6. Wees lief voor je hoofdhuid

Gezond, glanzend haar begint bij een gezonde en blije hoofdhuid. Celebrity-trucje: haal vloeibare vitamine E-capsules in huis, en wrijft die rechtstreeks op je haarlijn. De antioxidanten zorgen voor een betere bloedsomloop, waardoor je haar sneller groeit. Er zijn ook speciale vitamine E-serums. Michelle Obama is al fan, en Letizia zo te zien ook.

Dat kunnen wij dus ook gewoon.

Beeld: ANP/Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in