Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia viert Mondkapjes Bevrijdingsdag!

Meteen een lipstick-incidentje, zó herkenbaar 💄😁 Na twee jaar lang het lelijkste mondkapje ooit te hebben gedragen (de witte semi-medische wegwerptoeter) was het vandaag Mondkapjes Bevrijdingsdag voor koningin Letizia van Spanje. Geen royal droeg ze trouwer om het goede voorbeeld te geven, maar n...

Letizia viert Mondkapjes Bevrijdingsdag!

Meteen een lipstick-incidentje, zó herkenbaar ??

Na twee jaar lang het lelijkste mondkapje ooit te hebben gedragen (de witte semi-medische wegwerptoeter) was het vandaag Mondkapjes Bevrijdingsdag voor koningin Letizia van Spanje.

Geen royal droeg ze trouwer om het goede voorbeeld te geven, maar nu hoeft het niet meer en daar lijkt niemand rouwig om te zijn.

En dat er een beetje lipstick op haar tanden zat? Het was natuurlijk ook even wénnen, om weer lipstick te kunnen dragen (we’ve all been there, right?).

Voor een lunch ter ere van de grote Spaanse literatuurprijs in het paleis droeg Leti een parelgrijze jurk geborduurd met bloemen van Pertegaz die ze in 2019 debuteerde bij de Princess of Asturias Awards. Erbij een bijpassende clutch en roze Magrit pumps.

De oorbellen met citrien zijn uit haar eigen collectie.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in