Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia: fluwelen droom

Wat zag Reina Letizia er prachtig uit tijdens een receptie in Madrid. Royal blue fluweel — een topkeuze. De Spaanse koningin recyclede een outfit van januari 2018 voor een spetterende receptie op het paleis in Madrid. Waar ze heel wat hoofden deed draaien. Dat haar, dat lachje, die prachtige jurk...

Letizia: fluwelen droom

Wat zag Reina Letizia er prachtig uit tijdens een receptie in Madrid. Royal blue fluweel — een topkeuze.

De Spaanse koningin recyclede een outfit van januari 2018 voor een spetterende receptie op het paleis in Madrid. Waar ze heel wat hoofden deed draaien.

Dat haar, dat lachje, die prachtige jurk. De Spanjaarden kunnen geen genoeg krijgen van hun koningin, en wij eigenlijk ook niet.

De fluweeltrend blijft de wereld (en de royals) maar in zijn grip houden. De laatste jaren zagen we heel wat prinsessen en koninginnen in velvet-creaties. Onze eigen koningin droeg vorig jaar onder andere deze feestelijke top.

Maar nu we dit zo zien denken we: kom maar door met een prachtige fluwelen jurk, Máxima! Het kan óók in februari gewoon.

Beeld: BrunoPress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in