Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia en Leonor als Barbie's

Prinses Leonor is de inspiratie voor de officiële Spaanse charity doll.   Prinses Leonor is als jongste kroonprinses ooit vereeuwigd als Barbie. De kunstenaars van de AFD Groep, bekend om hun goed gelijkende poppen, hebben voor de Madrid Fashion Doll Show een fraaie Barbie van de prinses van Astu...

Letizia en Leonor als Barbie's

Prinses Leonor is de inspiratie voor de officiële Spaanse charity doll.  

Prinses Leonor is als jongste kroonprinses ooit vereeuwigd als Barbie. De kunstenaars van de AFD Groep, bekend om hun goed gelijkende poppen, hebben voor de Madrid Fashion Doll Show een fraaie Barbie van de prinses van Asturias gemaakt.

De pop wordt na Madrid Fashion Week via eBay geveild voor een goed doel.

De outfit is geïnspireerd op de jurk die Leonor droeg toen ze de Orde van het Gulden Vlies kreeg.

Ze is niet de enige in de familie die deze eer te beurt valt, ook van haar moeder koningin Letizia werd al eens een zeer geslaagde pop gemaakt voor de Conventie.

Die werd voor de gelegenheid opnieuw ingezet voor een kiekje met haar plastic dochter…

…en Letizia kreeg ook nog een kekke nieuwe outfit aan. 

Nu vragen wij ons af of de Madrid Fashion Doll Show weet dat wij hier óók een leuke koningin hebben, die nota bene Spaans spreekt en eveneens beschikt over enige dochters én speciale banden heeft met Sevilla. Por favor?

Foto's © PPE Agency, Madrid Fashion Doll Show

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in