Veel meer glamour in één foto kan niet. Het koningspaar van Spanje is in Argentinië op bezoek bij president Macri. En zijn vrouw Juliana is nogal aan Letizia gewaagd, als het op modische uitstraling aankomt.

De twee vrouwen ontmoetten elkaar in februari 2017 voor het eerst, toen de Argentijnen op bezoek kwamen in Madrid. Nu was het tijd voor een staatsbezoek aan Argentinië. En dat leek een moment waarop de twee prachtige vrouwen gewacht hadden.

Article continues after the ad

De twee leken dolblij om elkaar weer te zien, en pakten tijdens het drie dagen durende bezoek keer op keer uit met de meest prachtige outfits. Daarin waren ze aan elkaar gewaagd: ze probeerden elkaar duidelijk niet de pas af te snijden. Een mooi royal(ish) BFF-setje waar wij graag meer van willen zien.

En als we dan tóch bezig zijn: ook Máxima heeft een innige band met mevrouw Macri. Kunnen we dat stijlvolle trio een keer bij elkaar krijgen?

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in