Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia doet óók de plexischoen

Wat Máxima kan, kan Letizia ook. Onze eigen Majesteit is al jaren fan van de zogenaamde plexischoen: een schoen met een doorzichtig paneeltje. Volgens intimi omdat de royal voet daar nét iets petiteriger door oogt (HM draagt famously maat 42). Ze draagt ze vaak en veel, in allerlei gestaltes. En ...

Letizia doet óók de plexischoen

Wat Máxima kan, kan Letizia ook.

Onze eigen Majesteit is al jaren fan van de zogenaamde plexischoen: een schoen met een doorzichtig paneeltje. Volgens intimi omdat de royal voet daar nét iets petiteriger door oogt (HM draagt famously maat 42).

Ze draagt ze vaak en veel, in allerlei gestaltes. En dat is ook Reina Letizia in Spanje vast niet ontgaan. Die lijkt zich nu volledig aan te sluiten bij de voorkeur van onze koningin (hier in een paar van Steve Madden). En dat terwijl zij juist wél over kleine voetjes beschikt.

We willen maar zeggen: het staat ze allebei even prachtig, en het is altijd leuk om te zien hoe Máxima de modescepter slaat in haar eigen wereldje.

Twee heel verschillende koninginnen, twee prachtige looks.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in