Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Letizia: de Spaanse marshmallow

Een look kan ook nog te matchy-matchy zijn. Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje woonden samen de Dag van de Gewapende Troepen bij en om al dat wapengekletter enigszins te verzachten, koos HM voor all over roze. Niet voor het eerst, want er hangt aardig wat roze in de royal inloopkast. We...

Letizia: de Spaanse marshmallow

Een look kan ook nog te matchy-matchy zijn.

Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje woonden samen de Dag van de Gewapende Troepen bij en om al dat wapengekletter enigszins te verzachten, koos HM voor all over roze.

Niet voor het eerst, want er hangt aardig wat roze in de royal inloopkast.

Wel is het zo dat hot pink haar aanzienlijk pittiger staat dan de heel zachte nuance van deze jas, waarvan het label nog niet bekend is.

Erbij droeg ze Magrit schoenen (we weten nu ook dat ze maat 37 heeft), roze met groen oorbellen van Tous Jewellery…

… een clutch van Magrit en om haar wijsvinger haar ring van Karen Hallam. Ze is dol op deze ring, die 90 euro kost en een zelf bij elkaar gespaard cadeau van haar dochters was.

Erbij een KN95 medisch mondkapje, waar Letizia de afgelopen veertien maanden vrijwel nooit zonder mee is gespot. Een kapje dat wat meer is afgestemd op de look is toch minder storend, zoals koningin Mathilde en koningin Máxima bewijzen, maar laten we hopen dat het binnenkort helemaal niet meer nodig zal zijn.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in