Nouveau kiest vanaf deze week elke vrijdag een royal uit om in de stylingspotlights te zetten. Wie droeg deze week onze favoriete outfit?

Deze week viel ons oog op koningin Letizia, een royal die ons stijltechnisch al héél vaak in het oog sprong. Letizia heeft een garderobe waar wij alleen maar van kunnen dromen, maar weet ook feilloos het randje te vinden tussen modern en koninklijk. En die tussen zakelijk en modisch.

Article continues after the ad

Toen ze deze week in Madrid op kwam draven voor een evenement in een prachtige pencil dress van Hugo Boss waren wij op slag verliefd. Dit is precies hoe Reina Letizia zich vaak kleedt, en Boss is bovendien een van haar favoriete merken. En eerlijk is eerlijk: de vrouw weet wat haar staat.

Voor de liefhebber: de zwart-witte jurk kost 460 euro en is verkrijgbaar via Saks Fifth Avenue. Ligt dat boven het budget dan heeft Dorothy Perkins ook een hele fijne versie voor maar 39 euro.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in