Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lekker neuzen in Buckingham Palace

Naar Londen gaan we voorlopig niet, maar vanuit je luie stoel kun je nu wél een privétour door Buckingham Palace krijgen. Het paleis van koningin Elizabeth is als eerste Britse bezienswaardigheid opgenomen in Google Expeditions. Wat betekent dat de ingang, verschillende receptiezalen én de galeri...

Lekker neuzen in Buckingham Palace

Naar Londen gaan we voorlopig niet, maar vanuit je luie stoel kun je nu wél een privétour door Buckingham Palace krijgen.

Het paleis van koningin Elizabeth is als eerste Britse bezienswaardigheid opgenomen in Google Expeditions. Wat betekent dat de ingang, verschillende receptiezalen én de galerie in 360 graden zijn vastgelegd voor de nieuwsgierigen onder ons.

Sterker nog: je wordt op tour genomen door Anna Reynolds, curator van de Royal Collection. Die je alles vertelt over de kunstwerken in het paleis, maar bijvoorbeeld ook vertelt over bureaus met geheime laatjes, stiekem verstopte deuren en veel meer. Het mocht van de queen!

Kunnen we ook eens kijken of The Crown er een beetje realistisch uitziet.

De video bekijk je gewoon op je mobiel, tablet of computer. Maar mocht je een Google Cardboard of andere VR-bril thuis hebben liggen, dan kun je 'm ook in virtual reality volgen. Zo doet de queen het, denken wij.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in