Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ladies Day te Ascot, Zara wint de Style Stakes!

De échte royal paardenmeisjes blijven maar komen. Royal Ascot 2022 beleefde vandaag haar derde dag en dat betekent Ladies Day. De dames Windsor hadden het memo gekregen en zich wederom fraai uitgedost. Meest opvallende look was die van Zara Tindall met een vrolijke boater van Justine Bradley-Hill...

Ladies Day te Ascot, Zara wint de Style Stakes!

De échte royal paardenmeisjes blijven maar komen.

Royal Ascot 2022 beleefde vandaag haar derde dag en dat betekent Ladies Day. De dames Windsor hadden het memo gekregen en zich wederom fraai uitgedost.

Meest opvallende look was die van Zara Tindall met een vrolijke boater van Justine Bradley-Hill. Bij gebrek aan prinses Beatrice van York en haar feilloze fashiontraject won vandaag Zara de Style Stakes.

Haar moeder prinses Anne was iets ingetogener gekleed, maar oranje zijde changeant is voor Anne al heel erg glamourous.

Lady Sarah Chatto, de dochter van prinses Margaret en het lievelingsnichtje van de Queen, koos voor licht en neutraal, maar droeg weer wel een ultrahippe XXL Bucket Hat, ook bekend als de hoed van zomer 2022.

Opvallend was de look van Sophie, de gravin van Wessex, die had uitgepakt in een zeer flamboyante creatie van – alweer – Suzannah (het is de Thalia-jurk) met een werkelijk schitterende hoed en ook nog eens een prachtige hanger van aquamarijn.

Bij elkaar was het wat véél, maar zoals Josine van Modekoningin Máxima zou zeggen: 'Er gebeurt wél wat.' En dat is ook wat waard.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in