Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kristin Stewart speelt prinses Diana in 'Spencer'

Het wordt de 15de film over het leven van de prinses. Wie Kristin Stewart voor zich ziet, denkt niet meteen: 'O, sprékend de People's Princess.' Maar wie denkt aan Kristin in haar rol als Jean Seberg, ziet onmiddellijk wat haar en make-up kunnen doen. Stewart vertolkt de prinses in 'Spencer' onde...

Kristin Stewart speelt prinses Diana in 'Spencer'

Het wordt de 15de film over het leven van de prinses.

Wie Kristin Stewart voor zich ziet, denkt niet meteen: 'O, sprékend de People's Princess.' Maar wie denkt aan Kristin in haar rol als Jean Seberg, ziet onmiddellijk wat haar en make-up kunnen doen.

Stewart vertolkt de prinses in 'Spencer' onder regie van Pablo Larraín. De film draait om de laatste kerst die Diana met de Windsors op Sandringham vierde.

Gezien het feit dat Diana's 'Well, there were three of us in this marriage, so it was a bit crowded' interview is uitgezonden in november 1995 zal het dus om kerst 1994 gaan. Charles en Diana waren toen al volledig van elkaar vervreemd, maar Di gaf nog wel acte de présance op dit soort momenten. De opnames beginnen in 2021, de film zou aan het einde van volgend jaar te zien moeten zijn.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in