Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Sofia's kleindochterleed

Het óógt gezellig, op Mallorca. Maar door alle gedoe binnen de Spaanse royal family, is het alleszins niet relaxing voor de royals zelf. Dat het niet soepeltjes loopt tussen de Spaanse royals is al veel langer bekend. Vorig jaar was er een zeer publiek opstootje tussen voormalig koningin Sofia en...

Koningin Sofia's kleindochterleed

Het óógt gezellig, op Mallorca. Maar door alle gedoe binnen de Spaanse royal family, is het alleszins niet relaxing voor de royals zelf.

Dat het niet soepeltjes loopt tussen de Spaanse royals is al veel langer bekend. Vorig jaar was er een zeer publiek opstootje tussen voormalig koningin Sofia en koningin Letizia. En in 2017 werd de zwager van Felipe en Letizia gevangengenomen na een grootschalige belastingfraudezaak. Maar ook nu zit de familie niet in rustig vaarwater.

Zo gezellig als ze zich steeds laten kieken tijdens hun 'verplichte' vakantieweek op het eiland (Letizia en Felipe beschouwen de trip volgens velen gewoon als werk, voor ze écht op vakantie mogen), zo ongezellig schijnt de sfeer te zijn, volgens Spaanse media.