Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Silvia draagt dé Carrie Bradshaw-schoen

Hello lover! Er zijn van die schoenen die de hele wereld kent. De Manolo Blahnik Hangisi is er zo een. Ook als die naam je niet direct iets zegt. via GIPHY Het is namelijk de schoen waarmee Mr. Big in de eerste Sex and the City-film zijn (tweede) aanzoek doet. De schoen die Carrie draagt tijdens ...

Koningin Silvia draagt dé Carrie Bradshaw-schoen

Hello lover!

Er zijn van die schoenen die de hele wereld kent. De Manolo Blahnik Hangisi is er zo een. Ook als die naam je niet direct iets zegt.

Het is namelijk de schoen waarmee Mr. Big in de eerste Sex and the City-film zijn (tweede) aanzoek doet. De schoen die Carrie draagt tijdens hun jawoord. En ook een schoen die terug is in de nieuwe SATC-serie And Just Like That.

Een icoon.

Weet ook koningin Silvia van Zweden die exact Carrie's Manolo's in de kast heeft staan. Wel nét een treetje lager dan Miss Bradshaw (met een hak van 5 centimeter, maar ze is ook bijna 78), maar toch. De. Schoen!

De Manolo's werden in 2018, tien jaar na de release van de film, opnieuw in productie genomen en dat is maar goed ook, want er komt ook nu weer een ware run op. Onder bruidjes, maar ook onder SATC-fans.