Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Mathilde's mooie op-naar-de-50-plan

HM gebruikt haar verjaardag om een punt te maken.  Kroonprinses Victoria wandelde rond haar veertigste verjaardag door alle provincies van Zweden om het belang van lichaamsbeweging en de natuur te benadrukken. En koningin Mathilde van België doet iets dergelijks voor haar kroonjaar. Fietslustige ...

Koningin Mathilde's mooie op-naar-de-50-plan

HM gebruikt haar verjaardag om een punt te maken. 

Kroonprinses Victoria wandelde rond haar veertigste verjaardag door alle provincies van Zweden om het belang van lichaamsbeweging en de natuur te benadrukken. En koningin Mathilde van België doet iets dergelijks voor haar kroonjaar.

Fietslustige Mathilde wordt 50 op 20 januari 2023 en zal daarom tussen juli en september in de 10 provincies en het Brussels Gewest een wandel- of fietstocht afleggen. Mathilde neemt mensen/organisaties mee die begaan zijn met mentaal welzijn, haar stokpaardje als psycholoog.

HM - hier haar gezin in 2020 op fietsvakantie in eigen land - begint haar initiatief "Samen in beweging voor het mentale welzijn" volgende woensdag in West-Vlaanderen. Ze gaat fietsen met slechtziende en blinde bewoners van Licht & Liefde, en met personen met een beperking of kwetsbaarheid van andere organisaties.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in