Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Letizia op stap met Jill Biden

De Bidens zijn in Madrid, en die kans liet Dr. Jill niet onbenut. Dat zijn nog eens twee krachtige vrouwen bij elkaar: koningin Letizia van Spanje mocht gisteren op het Zarzuelapaleis Dr. Jill Biden verwelkomen. De first lady vloog een paar dagen voor president Biden uit naar Spanje om alvast de ...

Koningin Letizia op stap met Jill Biden

De Bidens zijn in Madrid, en die kans liet Dr. Jill niet onbenut.

Dat zijn nog eens twee krachtige vrouwen bij elkaar: koningin Letizia van Spanje mocht gisteren op het Zarzuelapaleis Dr. Jill Biden verwelkomen. De first lady vloog een paar dagen voor president Biden uit naar Spanje om alvast de ronde te maken.

Dat deed ze met twee van haar kleindochters, al gingen die niet mee naar het paleis. Samen met Letizia ging Biden op bezoek bij een organisatie die strijdt tegen kanker. Ze gingen ook langs bij Oekraïense vluchtelingen in het naast Madrid gelegen stadje Pozuelo de Alarcón.

Een stijlvoller duo kennen we niet. Spanje en de VS zetten zich samen in tegen kanker. Deze week was een uitgelezen kans voor Jill Biden om een kijkje te gaan nemen in Spanje.

Woensdag en donderdag wordt bij IFEMA in Madrid de NAVO-top gehouden, waar Joe Biden voor invliegt.

Beeld: Brunopress/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in