Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Letizia en de perfecte Summer Night look

Chique, maar toch luchtig en zomers? Check! De vakantie van de Spaanse royals lijkt altijd vergeven te zijn van de officiële werkmomentjes. Zo zijn ze al een tijd op Mallorca, waar ze out & about worden gespot, maar zijn er bijvoorbeeld ook nog recepties voor leden van de overheden van de Baleare...

Koningin Letizia en de perfecte Summer Night look

Chique, maar toch luchtig en zomers? Check!

De vakantie van de Spaanse royals lijkt altijd vergeven te zijn van de officiële werkmomentjes. Zo zijn ze al een tijd op Mallorca, waar ze out & about worden gespot, maar zijn er bijvoorbeeld ook nog recepties voor leden van de overheden van de Balearen.

Die worden normaal gesproken in het Koninklijk Paleis van La Almudaina gehouden, maar hadden deze week plaats op het voorplein van Marivent, het zomerpaleis van de Borbons.

Koning Felipe droeg een fraai donkerblauw pak, koningin Letizia een heerlijke off the shoulder jurk van Charo Ruiz Ibiza, met haar Calzados Picon espadrilles met sleehakken, schoenen waar ze momenteel op kan worden uitgetekend - ze heeft ze in vele kleuren.

De jurk is zomers en zwierig, maar straalt tegelijk toch cocktail hour en receptie uit – goede keuze en schouders zijn altijd een sterk punt om mee te showen als medior.

De gouden oorbellen hebben blaadjesmotieven als knipoog naar de printen van de jurk en zijn van Isabel Guarch Formentor.

En we willen graag ook de naam van het glansmiddel voor heur haar. 

Oud-koningin Sofia was ook van de partij en het levende bewijs dat je op zekere leeftijd echt kleur moet omarmen. Niet alleen is deze rommelige top ondanks de patronen aan de fletse kant, de look was zoveel sterker geweest met een donkerblauwe broek, in plaats van deze beige…

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in