Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Elizabeth weer thuis uit ziekenhuis

Is er meer aan de hand dan 'even rust nemen'?   Dat een 95-jarige dame eens wat mankeert is niet zo gek, maar in het geval van een monument als de Queen is er dan toch altijd sprake van een beetje paniek. Vandaar dat Buckingham Palace gisteren vermoedelijk nogal onderkoeld liet weten dat HM niet ...

Koningin Elizabeth weer thuis uit ziekenhuis

Is er meer aan de hand dan 'even rust nemen'?  

Dat een 95-jarige dame eens wat mankeert is niet zo gek, maar in het geval van een monument als de Queen is er dan toch altijd sprake van een beetje paniek.

Vandaar dat Buckingham Palace gisteren vermoedelijk nogal onderkoeld liet weten dat HM niet naar Noord-Ierland kon gaan omdat ze een paar dagen rust moest houden van de dokters. De supersenior had erg drukke weken achter de rug. 

In plaats van te rusten in haar woonkasteel werd koningin Elizabeth woensdagmiddag opgenomen in het King Edward VII's Hospital voor wat 'onderzoeken uit voorzorg'. Ze bleef er een nachtje slapen 'uit praktische overwegingen' en keerde rond lunchtijd terug op Windsor Castle.

Vanmiddag zat ze daar gewoon weer achter haar bureau. 'She  remains in good spirits,' aldus het statement van Buckingham Palace.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in