Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kleindochter Grace Kelly in Hollywoodserie

Jazmin Grimaldi, de buitenechtelijke dochter van prins Albert probeert al een tijdje voet aan de grond te krijgen als actrice. En heeft nu een rol(letje) gescoord in een bekende serie. De mooie blondine, die flink lijkt op haar beroemde oma Grace Kelly, rondde onlangs opnames af voor het derde se...

Kleindochter Grace Kelly in Hollywoodserie

Jazmin Grimaldi, de buitenechtelijke dochter van prins Albert probeert al een tijdje voet aan de grond te krijgen als actrice. En heeft nu een rol(letje) gescoord in een bekende serie.

De mooie blondine, die flink lijkt op haar beroemde oma Grace Kelly, rondde onlangs opnames af voor het derde seizoen van The Marvellous Mrs. Maisel, een fifties-serie van Amazon.

Jazmin is de dochter van prins Albert en serveerster Tamara Rotolo, die in 1991 tijdens een vakantie naar de Franse Rivièra viel voor de prins. Jazmin werd opgevoed in Californië, en kwam er pas in haar tienerjaren achter wie haar vader was.

En dat ze acteergenen had, dat dus ook. "In het licht van mijn recente acteerwerk moest ik wel even herinneringen ophalen en inspiratie zoeken bij mijn mooie oma's Grace en Jean", schreef ze op Instagram.