Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kleindochter Grace is favoriete moderoyal

Alexandra van Hannover, de kleindochter van Grace Kelly en dochter van prinses Caroline en prins Ernst August is door het Britse societyblad Tatler uitgeroepen tot 'favoriete moderoyal'. De Monegaskische royal heeft er een paar drukke modemaanden opzitten. Ze zat front row bij menig fashion week,...

Kleindochter Grace is favoriete moderoyal

Alexandra van Hannover, de kleindochter van Grace Kelly en dochter van prinses Caroline en prins Ernst August is door het Britse societyblad Tatler uitgeroepen tot 'favoriete moderoyal'.

De Monegaskische royal heeft er een paar drukke modemaanden opzitten. Ze zat front row bij menig fashion week, onder andere bij shows van Chanel en Dior. 

Onmogelijk modieuze familie

Je komt uit een sterk modegeslacht of niet, en Alexandra komt dat natuurlijk dubbel en dwars met Caroline én prinses Grace in haar bloed. Het is een kwestie van tijd voor zij in de stijlvoetstappen treedt van haar moeder en oma, meldt Tatler over de twintigjarige brunette.

Peetvader van alles hips in de wereld Elton John heeft het meisje ook al zijn zege gegeven: ze was afgelopen zomer uitgenodigd voor zijn zeer exclusieve Midsummer Party, waar ze ten tonele verscheen met haar vriend, de Duitse basketballer Ben Sylvester Strautmann.

Wij verwachten dit jaar veel meer van Alexandra te gaan zien.