Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

'Kinderwagen Archie is van Dutch design’

Archie Harrison vloog dan niet mee met zijn vader prins Harry naar Den Haag, maar het bijna vier weken oude kereltje heeft wel al kennisgemaakt met Dutch design. Harry en zijn vrouw Meghan gebruiken volgens de Britse krant The Sun namelijk een kinderwagen van het Nederlandse merk Bugaboo. Volgens...

'Kinderwagen Archie is van Dutch design’

Archie Harrison vloog dan niet mee met zijn vader prins Harry naar Den Haag, maar het bijna vier weken oude kereltje heeft wel al kennisgemaakt met Dutch design. Harry en zijn vrouw Meghan gebruiken volgens de Britse krant The Sun namelijk een kinderwagen van het Nederlandse merk Bugaboo.

Volgens The Sun staat de Hollandse wagen al een tijdje in Frogmore Cottage. Meghan zou de wagen hebben gekregen van een goede vriendin - die hem zelf ook gebruikt had voor haar kinderen - nog voordat ze bevallen was.

Van de stad tot in de sneeuw

Het zou gaan om een Bugaboo Fox, die een frame bevat waarop een reiswieg past en die kan worden omgebouwd tot wandelwagen en buggy. Volgens de fabrikant kun je er zowel makkelijk mee de stad in als 'besneeuwde paden' trotseren.