Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: de Diana-docu die je niet mag missen

Het interview dat 25 jaar later nóg voor ophef zorgt. Het is waarschijnlijk Diana's beroemdste quote geworden: "We waren met z'n drieën in ons huwelijk, dus het was een beetje druk." Waarschijnlijk heb je het interview zelf wel eens gezien, maar voor wie dat niet geldt heeft Blauw Bloed nu een do...

Kijktip: de Diana-docu die je niet mag missen

Het interview dat 25 jaar later nóg voor ophef zorgt.

Het is waarschijnlijk Diana's beroemdste quote geworden: "We waren met z'n drieën in ons huwelijk, dus het was een beetje druk."

Waarschijnlijk heb je het interview zelf wel eens gezien, maar voor wie dat niet geldt heeft Blauw Bloed nu een documentaire over het interview 'that shook the world'.

In november kwam het veel aangehaalde interview opnieuw in het nieuws toen er een rel ontstond over de totstandkoming ervan.

De docu bekijkt hoe het interview werd georkestreerd en geeft nieuwe inzichten in het psychologische portret van Diana zelf, een naïeve jonge vrouw die geloofde in het sprookje van haar huwelijk. 

Je bekijkt 'm hier.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in