Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: The Crown is er!

We hebben bijna een jaar afgeteld maar het is zover hoor! Had jij seizoen drie van The Crown ook direct het eerste weekend al uit? Dan zit je nu al een jaar zonder het wel en wee van Elizabeth, Philip, Margaret en Charles. Maar: HET IS ZOVER! Vanaf 9.00 uur vanochtend staat seizoen vier van The C...

Kijktip: The Crown is er!

We hebben bijna een jaar afgeteld maar het is zover hoor!

Had jij seizoen drie van The Crown ook direct het eerste weekend al uit? Dan zit je nu al een jaar zonder het wel en wee van Elizabeth, Philip, Margaret en Charles. Maar: HET IS ZOVER! Vanaf 9.00 uur vanochtend staat seizoen vier van The Crown dan eindelijk in zijn geheel op Netflix.

Dat betekent dat je tien uur lang kunt genieten van de eighties, van Thatcher en de Falklandoorlog tot Margaret op Mustique en Charles en Diana, van huwelijk tot prinsjes.

Ben je al achter je computer of smartphone vandaan geschoten? Nee? Mooi. Nu we je hier nog hebben trakteren we vast op een paar mooie fotootjes van het nieuwe seizoen. En vertellen we je vast dat je in aflevering één al heel snel op het eerste Diana-moment wordt getrakteerd.

Alvast een fijn Crown-weekend gewenst!

Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in