Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijk, een Windsor-kerststal!

Zo zien we ze nooit: een bonte verzameling Britse royals. Een bijzondere afsluiter voor een bijzondere reis: Will en Kate eindigden hun treinreis door de UK met een bezoekje aan Windsor. Waar ook de queen (in zalig kerstrood), prinses Anne, de Wessexes én prins Charles en Camilla aanwezig waren v...

Kijk, een Windsor-kerststal!

Zo zien we ze nooit: een bonte verzameling Britse royals.

Een bijzondere afsluiter voor een bijzondere reis: Will en Kate eindigden hun treinreis door de UK met een bezoekje aan Windsor. Waar ook de queen (in zalig kerstrood), prinses Anne, de Wessexes én prins Charles en Camilla aanwezig waren voor een historisch fotomomentje. Het lijkt wel een kerststal. Ware het niet dat het favorietje (Andrew) in zijn kribbe ontbreekt.

V.l.n.r. Edward, Sophie, Kate, Will, Queen Elizabeth, Charles, Camilla en Anne

In Windsor moest de trein van de queen natuurlijk weer worden ingeleverd. En dat was dan ook direct toneel voor een kleine familiereünie waarbij Andrew (en Fergie) dus met klem níét aanwezig waren. Zo samen poserend zien we de Windsors eigenlijk nooit (zeker niet met die nog altijd bijzonder ogende 1,5 meter afstand) bij Windsor Castle.

Zie het maar als een goedmakertje voor het gemis van de post-kerst-kerkgangfoto's. Officieel was het trouwens een moment om hulpverleners te bedanken voor hun inzet in pandemietijden, waarvan akte.

Hier de bewegende kerststal - met Christmas carols!

De Duke en Duchess of Cambridge legden de afgelopen dagen ruim 2000 kilometer af om hulpverleners, vrijwilligers en anderen die hard hebben gewerkt tijdens de pandemie een hart onder de riem te steken. 

Uit een kerstliedje weggelopen: Marshmallows for toasting