Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate's shiny shoes

Er moest heel wat gebeuren om ons gisteren (dinsdag) af te leiden van onze eigen royals, maar de Duchess of Cambridge trok een glimmend paar schoenen en tasje uit de kast en flikte het tóch. Will en Kate togen naar het Londense West End voor een liefdadigheidsvoorstelling van de musical Dear Evan...

Kate's shiny shoes

Er moest heel wat gebeuren om ons gisteren (dinsdag) af te leiden van onze eigen royals, maar de Duchess of Cambridge trok een glimmend paar schoenen en tasje uit de kast en flikte het tóch.

Will en Kate togen naar het Londense West End voor een liefdadigheidsvoorstelling van de musical Dear Evan Hansen, en gingen daarvoor op gepast chic. 

Kate droeg een jurk van het Britse label Eponine London, waar ze wel vaker shopt, maar het waren vooral de accessoires die opvielen: glitter pumps én een matching clutch van Jimmy Choo.

Leuk detail: de schoenen — de Jimmy Choo Romy om precies te zijn — lopen van zilvergrijs (de neus) naar 'dusk blue' (de hak) en die hakken zijn bijna tien centimeter hoog. De clutch gaat ook van licht naar donker en past dus perfect bij de look. Glam, maar ook toegankelijk. Houden we van.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in