Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate's nieuwe favoriete tas

Kate Middleton heeft een nieuwe lieveling: dit dure maar oh zo chique tasje van het Britse merk Aspinal. Het uitzoeken van een tas is voor royals nog geen sinecure. Ze moeten er discreet hun spulletjes in kwijt kunnen, volop handen kunnen schudden én kunnen zorgen dat ze af en toe hun handen vol ...

Kate's nieuwe favoriete tas

Kate Middleton heeft een nieuwe lieveling: dit dure maar oh zo chique tasje van het Britse merk Aspinal.

Het uitzoeken van een tas is voor royals nog geen sinecure. Ze moeten er discreet hun spulletjes in kwijt kunnen, volop handen kunnen schudden én kunnen zorgen dat ze af en toe hun handen vol hebben zodat ze juist géén handen kunnen schudden.

Het was voor Kate dan ook nogal even zoeken naar een ideaal exemplaar. Maar die lijkt ze nu echt te hebben gevonden in de Midi Mayfair van Aspinal. Een Brits ontwerp die ze inmiddels in twee kleuren in huis heeft gehaald.

De tassen zijn gemaakt van Italiaans kalfsleder, en hebben een croc-print. Oh, en ze lijken best veel op het go-to exemplaar van Queen Elizabeth, wat natuurlijk nooit verkeerd is. Wie de Midi Mayfair wel ziet zitten moet wel flink diep in de buidel tasten: de tas, die verkrijgbaar is in zeven kleuren, kost 595 euro.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in