Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate heeft zo haar recycle-favorieten

Zo weggelopen uit het stijlboek van The Queen. Een beetje royal kent het belang van het recyclen van outfits. Maar bij de Britten is ze dat al helemáál met de paplepel ingegoten. Denk aan prinses Anne die een veertig jaar oude (!) look uit haar kast tovert. Of Kate op haar 15+ jaar oude laarzen. ...

Kate heeft zo haar recycle-favorieten

Zo weggelopen uit het stijlboek van The Queen.

Een beetje royal kent het belang van het recyclen van outfits. Maar bij de Britten is ze dat al helemáál met de paplepel ingegoten. Denk aan prinses Anne die een veertig jaar oude (!) look uit haar kast tovert. Of Kate op haar 15+ jaar oude laarzen.

Nou zijn er outfits waarbij dat niet zo opvalt. Omdat ze vrij ingetogen zijn, bijvoorbeeld. Daar is het Britse koningshuis, of toch zeker koningin Elizabeth, niet zo van: haar devies is altijd opvallen geweest. Zodat haar landgenoten haar gemakkelijk kunnen spotten als ze uren in de kou staan voor een glimp van hun staatshoofd.

Die stijlles lijkt ook de Duchess of Cambridge zich stevig in de oren geknoopt te hebben. Zeker als het om jassen gaat. Van knalrood tot kerstgroen en azuurblauw: incognito zijn ze niet. Wel favoriet bij Kate, zoveel bleek wel weer toen ze tijdens de Royal Train Tour deze week weer twee van haar ultieme favorieten in haar koffer stopte.

Deze drie jassen zijn absoluut haar grote recyclefavorieten. Je kunt het, met een McQueen, een Wickstead en een Catherine Walker, slechter treffen.

Beeld: Brunopress/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in