Het valt de laatste tijd op dat de duchess of Cambridge steeds spannendere modekeuzes maakt, en nu weten we waarom: ze heeft een nieuwe modische steun en toeverlaat!

Kate zou de hulp hebben ingeschakeld van een voormalig werkneemster van de Britse Vogue bij het uitkiezen van haar outfits.

Article continues after the ad

Of het nou is omdat Meghan de stijlshow vaak steelt of omdat ze zich stiekem al een beetje voorbereidt op haar tijd als koningin: Kate Middleton zet de laatste maanden haar beste modebeentje voor. Nu blijkt dat ze dat niet alleen doet.

Heeft de duchess normaal alleen hulp van haar vaste assistente Natasha, nu die met zwangerschapsverlof is, zou ze een heuse stylist aan haar zijde hebben. Virgina Chadwyck-Healey heet zij, een 36-jarige aristocrate die die óók nog eens een Vogue-achtergrond heeft.

Ginnie, zoals Virginia vaker genoemd wordt, is een oude vriendin van Will en Kate, en was in 2011 ook bij de royal wedding aanwezig. De samenwerking zou zelfs zó goed bevallen, dat Ginnie mag aanblijven als Kate's assistent straks terugkeert. We approve.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in