De hertogin overtrof alle verwachtingen met haar looks.

Voor de hertog en hertogin van Cambridge zit het officiële 5-daagse bezoek aan Pakistan erop. Door noodweer in Islamabad konden ze er gisteravond niet landen, zodat ze terugvlogen naar Lahore en daar de nacht in een hotel doorbrachten. Wat op zich best een enerverende improvisatie was tijdens een tour waarin alles was gepland en afgestemd op strenge beveiliging.

© PA Images

Article continues after the ad

Vandaag vlogen ze alsnog terug om het officiële programma weer op te pakken, al moest het bezoek aan de Khyber Pass worden afgezegd, daar was geen tijd meer voor. Kate arriveerde op Lahore Airport in een mooie geborduurde kurti, schoenen van J. Crew en een  Smythson Black Panama East West Zip, die aanzienlijk groter was dan haar gebruikelijke clutch.  

© ANP

Op de vlucht naar Islamabad kleedde ze zich even om voor het laatste programmapunt, een bezoek aan het  Army Canine Centre waar Kate niet bestand was tegen de charmes van puppies Salto and Sky.

© ANP

De honden worden er opgeleid om explosieven op te sporen. Kate's jas is vermoedelijk de Flora Coat van Beulah Londen, de schoenen zijn de Russell & Bromley Xpresso crossover flats, die ze ook in lichtbruin heeft.

© PA Images

Wat alle royaltywatchers opviel, is hoe goed Kate in haar vel zit en hoe zelfbewust en makkelijk ze door deze vijf dagen laveerde. Van zichzelf is ze niet iemand die het enig vindt om het middelpunt van de belangstelling te zijn. Maar ze lijkt, net als William, te hebben geaccepteerd dat het bij haar leven hoort. Misschien geen geboren royal, maar inmiddels toch echt een gerespecteerde aanstaande kroonprinses en koningin, met alles wat daar bij hoort. Well done, Kate.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in