Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kate én Melania brengen mooi eerbetoon aan prinses Diana

Het staatsbezoek aan Groot-Brittannië deze week was voor Melania Trump een goed moment om prinses Diana te eren.  De Amerikaanse first lady droeg namelijk een ensemble in wit en donkerblauw. En laten dat nou de favoriete kleuren van prinses Diana zijn. Hoed en tiara Ook de hoed (met blauwe band) ...

Kate én Melania brengen mooi eerbetoon aan prinses Diana

Het staatsbezoek aan Groot-Brittannië deze week was voor Melania Trump een goed moment om prinses Diana te eren. 

De Amerikaanse first lady droeg namelijk een ensemble in wit en donkerblauw. En laten dat nou de favoriete kleuren van prinses Diana zijn.

Hoed en tiara

Ook de hoed (met blauwe band) die Melania droeg deed aan de overleden prinses denken. Zoiets droeg Diana namelijk ook in 1997. Kate Middelton wilde op haar beurt ook iets bijzonders doen en droeg de tiara van Diana. 

Topstuk

Het haarsieraad is een bijzonder stuk van de Britse koninklijke familie. Diana kreeg dit prachtige pronkstuk als huwelijkscadeau van koningin Elizabeth, die hem overigens zelf nog heeft gedragen in de jaren vijftig.

Bron: Daily Mail Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in