De duchess of Cambridge is altijd goed voor een lekker glamourmomentje, dus kijken wij reikhalzend uit naar zondag. Dan verschijnt ze aan de arm van William op de rode loper van de BAFTA's.

Het is een gouden combinatie: royals én red carpet. Op BAFTA-night zien we Kate en William schouder aan schouder met acteurs en actrices. En ja: daar is Kate zich zeker bewust van bij het uitkiezen van een outfit. Zoals wel blijkt uit de drie jurken die ze de afgelopen jaren selecteerde voor haar Hollywood-momentje.

2017: in Alexander McQueen

Article continues after the ad

In 2018 in Jenny Packham, met baby Louis aan boord

2019: terug in McQueen

Bonus: bij het BAFTA Brits to Watch dinner tijdens hun bezoek aan Los Angeles in 2011, ook hier in McQueen

En zondag weer!

Prins William is sinds 2010 voorzitter van BAFTA, de British Academy of Film and Television Arts. Die elk jaar in februari een hele rits filmprijzen uitreikt. Het Britse antwoord op de Oscars zeg maar.

William is de zoveelste royal die de eervolle taak op zich neemt. Voor hem was de Earl Mountbatten of Burma voorzitter, in de jaren zeventig tot 2000 was het prinses Anne. Zij werd overgenomen door Lord Attenborough, maar sinds 2010 zijn de taken dus weer in koninklijke handen.

Ook zo benieuwd hoe Kate zondag weer uitpakt? Je leest er alles over op Nouveau.nl!

Beeld: BrunoPress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in