Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kan Charlene nu dan naar huis?

Over een paar dagen groen licht, voorspelt Albert. De laatste maanden hebben ze in Monaco maar weer eens laten zien hoe grandioos ze om de hete brij heen kunnen draaien. Ondertussen is Charlene nog steeds in Zuid-Afrika en blijven ze vanuit het prinsdom maar vaag wegwuiven dat het heus niet om re...

Kan Charlene nu dan naar huis?

Over een paar dagen groen licht, voorspelt Albert.

De laatste maanden hebben ze in Monaco maar weer eens laten zien hoe grandioos ze om de hete brij heen kunnen draaien. Ondertussen is Charlene nog steeds in Zuid-Afrika en blijven ze vanuit het prinsdom maar vaag wegwuiven dat het heus niet om relationele redenen is.

Maar voor alle vaagheden, lijkt prins Albert nu toch eindelijk een harde datum te hebben gegeven voor Charlene's retour naar Monte Carlo. Nou ja, soort van.

Vrijdag werd Charlene voor de zoveelste keer geopereerd in Zuid-Afrika, volgens het paleis haar laatste operatie voor ze terugkeert naar de prins en hun tweeling. Op Radio Monte Carlo meldde prins Albert vorige week dat het nu 'beter' met haar gaat. "Het is erg ingewikkeld voor Charleen geweest omdat ze last van verschillende problemen had."