Over een paar dagen groen licht, voorspelt Albert.

De laatste maanden hebben ze in Monaco maar weer eens laten zien hoe grandioos ze om de hete brij heen kunnen draaien. Ondertussen is Charlene nog steeds in Zuid-Afrika en blijven ze vanuit het prinsdom maar vaag wegwuiven dat het heus niet om relationele redenen is.

Maar voor alle vaagheden, lijkt prins Albert nu toch eindelijk een harde datum te hebben gegeven voor Charlene's retour naar Monte Carlo. Nou ja, soort van.

Article continues after the ad

Vrijdag werd Charlene voor de zoveelste keer geopereerd in Zuid-Afrika, volgens het paleis haar laatste operatie voor ze terugkeert naar de prins en hun tweeling. Op Radio Monte Carlo meldde prins Albert vorige week dat het nu 'beter' met haar gaat. "Het is erg ingewikkeld voor Charleen geweest omdat ze last van verschillende problemen had."

Nu de laatste operatie erop lijkt te zitten, meldt de prins dat Charlene 'heel snel' terug zal keren naar het prinsdom. "Over een paar dagen heeft ze een afspraak bij de dokter die uitsluitsel geeft over wanneer", aldus Albert.

Het zal ons benieuwen. Ook of de reünie-kiekjes in Monaco iets, euh, warmers uitstralen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in