Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt nu buurten bij de trouwlocatie van Harry en Meghan

Frogmore House is deze zomer open voor publiek. Wil je eens van dichtbij zien waar Harry en Meghan met hun beroemde vrienden hun trouwreceptie vierden? Het kan, want het prachtige Frogmore House in Windsor (ongeveer 45 minuten rijden van hartje Londen) opent deze zomer voor publiek. Paar dagen Lo...

Je kunt nu buurten bij de trouwlocatie van Harry en Meghan

Frogmore House is deze zomer open voor publiek.

Wil je eens van dichtbij zien waar Harry en Meghan met hun beroemde vrienden hun trouwreceptie vierden? Het kan, want het prachtige Frogmore House in Windsor (ongeveer 45 minuten rijden van hartje Londen) opent deze zomer voor publiek. Paar dagen Londen en omgeving, anyone?

Na hun trouwdag gingen de twee in Frogmore Cottage wonen, op hetzelfde terrein. Daar wonen tegenwoordig prinses Eugenie, haar man en hun zoontje, maar Harry's naam staat er nog steeds op de huurovereenkomst.

Hun verlovingsshoot deden Harry en Meghan ook in de tuinen van Frogmore House

Frogmore House is een statig huis op dezelfde gronden, gebouwd in 1792 voor koningin Charlotte, de vrouw van koning George III. Het was bedoeld als zomerhuis, ver van de drukte van het paleis. Op 800 meter van het landhuis zit Windsor Castle.

De omliggende tuinen zijn, hoe kan het ook anders, een pláátje en de kans om te poseren op deze plek...

...zien we ook helemaal zitten. Al dan niet in een Stella McCartney.

En de kunstcollectie is ook meer dan impressive. Een perfect dagje uit voor een royal-liefhebber. Kaarten boek je hier.

Beeld: Royal Trust Collection/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in