De tweeling van Albert en Charlene van Monaco blaast vandaag (dinsdag) tien kaarsjes uit. Vijf elk, that is. Kleine erfprinsjes en prinsesjes worden groot.

Taart en feestmutsjes in Monte Carlo vandaag! Zoals Charlene vanochtend deelde op haar Instagram. De tweeling nam een video op voor hun Zuid-Afrikaanse oma, die er vandaag niet bij kan zijn.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birthday Message for Grandma

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Het is alweer vijf jaar geleden dat prins Albert en prinses Charlene hun tweeling mochten verwelkomen. Dat was ruim drie jaar na hun huwelijk, dus de komst van een erfprins was langverwacht. Sindsdien zagen we Jacques en Gabriella maar mondjesmaat. Maar als we ze zagen, was het ook direct erg de moeite waard.

Op chic voor de Nationale Dag van Monaco

Op nautisch

In klederdracht

Bij de Grand Prix

Op de rode loper

Afgelopen weekend nog kwamen de twee (en vooral mama Charlene) in het nieuws nadat zij blije plaatjes plaatste van haar bloedjes die in Dubai met dolfijnen zwommen. Daar kwam - met het oog op dierenwelzijn - zó veel kritiek op dat de prinses de foto's van haar Instagram-account verwijderde.

Of we vandaag nog een nieuw portret van de tweeling krijgen lijkt maar sterk de vraag. Charlene zou daar post-dolfijn niet heel veel zin in hebben, en we kregen vorige week al dit nieuwe gezinsportret.

Beeld: ANP/Palais Principier

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in