'Ze is de liefde van mijn leven.'

James Middleton, de jongere broer van Catherine, de hertogin van Cambridge en Pippa Middleton-Matthews, heeft geen heel gemakkelijk traject afgelegd.

Article continues after the ad

Nog even afgezien van de uitdaging om je eigen draai te vinden met twee succesvolle ondernemers als ouders en een oudere zus die koningin van het Verenigd Koninkrijk wordt...

... kreeg James - hier als kind met de buldog van de Middletons - dyslexie en later depressies voor de kiezen.

Hij was er ontwapenend open over en is een rolmodel geworden in goed voor jezelf zorgen en keuzes maken die bij je passen. In James's geval betekende dat Londen achter zich laten en in de rust van Schotland een nieuw bestaan opbouwen met zijn geliefde honden.

Toen James erachter was wat hij wilde van het leven, kwam een leuke Française op zijn pad die hield van dezelfde dingen als hij...

... honden, zeilen, rust en het buitenleven.

Alizée Thevenet, werkzaam als financieel analist, en hij verloofden zich in 2019 en hebben hun bruiloft twee keer moeten uitstellen door de coronabeperkingen.

Dit weekend mocht het wel zo zijn en vierden ze een mooie bruiloft in Zuid-Frankrijk, waar James en Alizée in kleine kring trouwden in Bormes-les-Mimosas aan de Côte d'Azur.

Hiermee zijn alle kinderen Middleton off the market. Niet alleen hun honden en ouders waren bij het jawoord, ook Pippa en haar man James waren afgereisd én prins William en hertogin Kate, met George, Charlotte en Louis. Dit betekent wel dat ze bij terugkomst allemaal aan de wattenstaaf moeten voor een test, maar dat hebben ze er vermoedelijk graag voor over gehad. We wensen James en Alizée veel geluk! 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in