Wow. Prinses Ingrid van Noorwegen stapt op een grootse manier in de modische spotlights: ze koos voor het privédiner na afloop van haar belijdenis een beauty van een jurk uit. Die al het royal stamp of approval had.

De dochter van kroonprins Haakon en zijn Mette-Marit is nog maar vijftien, maar oogt in het witte prachtontwerp ontzettend volwassen. 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Det Norske Kongehuset (@detnorskekongehus) op

De jurk is van het Britse label Self-Portrait, en mag met recht een royal-favoriet heten. Een paar maanden geleden werd exact dezelfde jurk ook al gedragen door prinses Sofia van Zweden, tijdens een staatsbanket voor de president van Zuid-Korea.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 🥀👑Royal Familys👑🥀 (@rroyalfamilyy) op

En Kate Middleton droeg 'm zelfs in 2016 al. Maar zij zit op Britse bodem natuurlijk ook lekker dicht bij het Self-Portrait-vuur.

Hoe het ook zij: dit is hoe we een royal recycle graag zien. Wat ziet Ingrid er prachtig uit. Dat belooft nog wat, voor de toekomstige koningin.

Beeld: ANP en Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in