Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Inbraak bij Deense royals

Er waren geen royals thuis, maar de Denen zijn flink geschrokken van een inbraak in hun geliefde kasteel Marselisborg in Aarhus. Kort na de jaarwisseling werd er ingebroken in het kasteel. Er ging een alarm af, waarna de politie constateerde dat er meerdere mensen het kasteel waren binnengedronge...

Inbraak bij Deense royals

Er waren geen royals thuis, maar de Denen zijn flink geschrokken van een inbraak in hun geliefde kasteel Marselisborg in Aarhus.

Kort na de jaarwisseling werd er ingebroken in het kasteel. Er ging een alarm af, waarna de politie constateerde dat er meerdere mensen het kasteel waren binnengedrongen. Of er iets gestolen is, en of de politie de daders heeft gepakt, is nog niet bekend.

Dat de royal family geschrokken is, is niet zo gek: Marselisborg wordt actief gebruikt door koningin Margrethe, kroonprins Frederik en kroonprinses Mary. Het is het zomerpaleis van de koningin, maar de kerstdagen worden er ook vaak door alle royals gesleten. Dit jaar waren zij van 20 tot 30 december aanwezig in het paleis.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in