Donald Trump heeft de verkiezingen gewonnen. You either hate him or you love him. Egocentrisch, seksistisch of juist geliefd: de uitslag kan toch niet meer veranderd worden. Wat vinden de celebrities van de overwinning van Trump?

De Hillary-supporter
De grootste Hillary-fan was ongetwijfeld Madonna. Elke socialmediapost van de zangeres stond de afgelopen weken in het teken van de verkiezingen en stemmen op Clinton. Gisteravond tweette Madonna nog: Save this country please!! Vote for Hillary Clinton! Madonna vatte het verlies erg positief op en plaatste dit op Instagram:

 

A New Fire Is Lit We Never Give Up. We Never Give In'

Een foto die is geplaatst door Madonna (@madonna) op

Julianne Moore had ook een duidelijke voorkeur voor Hillary, maar heeft nog niet gereageerd op de winst van Trump.

Article continues after the ad
 

#Vote for Her. Repost @communedesign @momsdemand @everytown

Een foto die is geplaatst door Julianne Moore (@juliannemoore) op

 

De Trump hater
Oprah gaf in de zomer al aan dat zij Trump geen geschikte kandidaat vindt. Zangeres Cher schreef op haar twitteraccount het volgende:

Nashville-ster Connie Britton tweette erop los, met een niet zeer positieve houding tegenover de nieuwe president:

Gebroken hart
Trump aan de macht betekent voor sommige sterren dat hun hart gebroken is, zij hebben weinig vertrouwen in de toekomst van hun land.

Ga stemmen!
Cameron Diaz en Dita von Teese (ons covermodel) deelden dezelfde mening: ga stemmen. Jouw stem is belangrijk, of het voor Trump of Clinton was. Beiden hebben vandaag nog niet gereageerd op de uitslag.

Hoewel Susan Sarandon het niet altijd eens was met Hillary Clinton, liet zij gister weten dat zij het stemmen erg belangrijk vind. Ook zij heeft vandaag nog niet gereageerd.

Meryl Streep maakte zich daarentegen minder zorgen. Zij vindt een stem uitbrengen wel belangrijk, maar liet haar mening over de verkiezing weten door middel van grappige filmpjes en foto’s. Zo deelde Meryl deze tweet:

Volg jij Nouveau al op Instagram? Neem een kijkje backstage en laat je inspireren door de nieuwste trends, reizen, beauty en cultuur.